Субота, 18.05.2024, 08:23Вітаю Вас Гість | RSS
Novoselysche School
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 4 » Літній мовний табір " Happy Campers "
16:02
Літній мовний табір " Happy Campers "

 

 

З 29 травня по 02 червня 2018 року в Новоселищній ЗОШ I-II ст. працював літній мовний табір « Happy Campers» для учнів 5-8 класів.

Відповідальними за організацію роботи мовного табору було призначено вчителів англійської та французької мови Савку А.Р. та Лайбіду І.В. Для учнів було проведено урочисте відкриття та закриття табору, забезпечено належну організацію змістовного дозвілля дітей.

Основне завдання, яке поставили вчителі перед початком роботи табору: виховання культури спілкування, прагнення до спілкування англійською мовою, висловлення власних думок та поглядів англійською мовою, розвиток та розкриття творчих здібностей школярів, спонукання до саморозвитку та самовдосконалення.

 

Перший день табірної зміни розпочався 29 травня 2018 року. Діти ознайомилися з режимом роботи та правилами поведінки в таборі. Було обрано командирів у загонах, а також учні розучували загонові девізи ,пісні, речівки на англійській мові. Для учнів були організовані ігри на свіжому повітрі та гра – секрет «Treasure Hunt». А завершився перший день табору розважальною програмою « The best «.

 

День другий 30 травня - День моди і дизайну. Учні повторили ЛО з теми заняття, грали ігри «Wear your friend» і «Show me». Також учням було поставлене завдання створити малюнки «Clothes of future». Та самим цікавим моментом в цей день був проект Modern Clothes, де діти створювали сучасний одяг власноруч.

 

Третій день у таборі пройшов під назвою «День здоров’я і спорту». ». Цей день був присвячений здоровому способу життя. Діти називали види спорту англійською мовою, навчилися розповідати на англійській мові про свої улюблені види спорту та якими видами спорту займаються вони. Були проведені різноманітні спортивні ігри та спортивні естафети.

 

На четвертий день мовного табору була проведена вікторина «Qui est-ce ?», завданням якої було назвати зображену тварину і віднести до певної групи : «les animaux domestiques» ou «les animaux sauvages». Після вікторини учні розповідали про свого домашнього улюбленця, переглядали відео,розгадували кросворди. На завершення учні презентували стіннівку « La serpentine florale».

 

На п’ятий день роботи табору відбулося урочисте закриття табору. Було підведено підсумки і нагородження учасників табору сертифікатами. Учні збагатили свій словниковий запас і поєднали навчання із відпочинком. Усі учні залишилися задоволеними і зробили спільне селфі на пам'ять.

Переглядів: 202 | Додав: novoselische_shkola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Поділитись!
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів